Het ontwerpen van een functionele bedrijfswageninrichting

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een bedrijfswagen. In deze wagen worden vaak materialen opgeborgen, zodat de werknemer altijd de benodigde materialen bij de hand heeft. Zo hebben automonteurs bijvoorbeled altijd startkabels bij zich, en hebben timmermannen voldoende hout in hun bedrijfswagen liggen. Een bedrijfswagen is heel handig, maar het is wel belangrijk om de wagen functioneel in te richten. Maar hoe doe je dat? In dit artikel lees je hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijfswageninrichting functioneel en praktisch is.

Houd het midden open

Bij bedrijfswageninrichting is het belangrijk dat je voldoende ruimte overhoudt om bij alle spullen te kunnen. Daarom zie je bij de bedrijfswageninrichtingen van Worksystem.be bijvoorbeeld altijd dat het midden van de bedrijfswagen open blijft. Zo kun je overzicht houden op alle spullen, en heb je voldoende ruimte om alle spullen te pakken. Dit kan je veel tijd besparen.

Maak gebruik van de wanden

Het midden van de bedrijfswagen laat je open, terwijl je de wanden van de bus gebruikt om kasten en stellages te bouwen. Deze stellages kun je over de volledige oppervlakte van de wagen plaatsen, zodat je voldoende ruimte hebt voor je spullen. Houdt bij het bouwen van de stellages rekening met het verschil tussen de grootste en kleinste spullen die je in de wagen wilt opbergen. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk een paar kleine laadjes toevoegen voor spijkers en schroeven.

Het bouwen van een functionele bedrijfswageninrichting is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Niet alleen moet het praktisch worden ingericht, maar het moet er ook professioneel uitzien. Ben je zelf niet zo’n held met bouwprojecten? Dan is het slim om een gespecialiseerd bedrijf zoals Worksystem.be in te schakelen. Worksystem.be kan je helpen bij het realiseren van de perfecte bedrijfswagen.

Hoe werkt dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *