Kunst uit Japan aan de wand

Een woning waar kunstwerken aan de muren pronken maakt doorgaans een elegante indruk. Helaas zijn authentieke kunstwerken vaak erg duur in aanschaf. Posters waarop de originele kunstwerken staan afgebeeld zijn echter wel betaalbaar en bieden een goed alternatief. Wanneer je deze posters – ingelijst in elegante kaders – aan de wand in je woonkamer hangt, creëer je een soortgelijk effect.

Kunstreproducties in posterformaat

Indien je hebt besloten om de muren van je woning op te fleuren met enkele kunstreproducties in posterformaat, dan kun je uiteraard kiezen voor de bekende werken van Van Gogh, Gauguin, Klimt of Monet. Maar dergelijke posters hangen misschien ook al bij je buurvrouw of bij je achterneef in huis. Wees origineel en kies voor posters die je nergens anders tegenkomt!

Japanse schilderkunst

Wist je dat er tegenwoordig ook posters met afbeeldingen van Japanse kunstwerken te verkrijgen zijn? De schilderingen van bijvoorbeeld Ohara Koson (1877-1945) en Kamisaka Sekka (1866-1942) zijn adembenemend mooi en zijn nu in posterformaat verkrijgbaar. Bovendien zijn deze posters op dit moment ook nog eens sterk afgeprijsd, dus maak gebruik van deze gunstige gelegenheid en versier de muren van je woning met ‘Flowers of a Hundred Worlds’ en een ‘Blossoming Cherry on a Moonlit Night’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *