De modetrends voor de zomer van 202

We mogen weer naar buiten, we mogen weer contact hebben met andere mensen en dus willen we graag weer met trendy kleding voor de dag komen. De mode voor de (hopelijk mooie) zomer van 2021 is sjiek, elegant en gewaagd. Lees hier welke designtrends je deze zomer in de stad en op de boulevard gaat tegenkomen.

Retro wijde pijpen

Dit is een trend die helemaal terug gaat naar de hippietijd en de funky dansmoves op de discovloeren van de seventies. De broeken van 2021 zijn sowieso niet meer zo skinny als die van voorgaande jaren, maar de designs met extra wijde pijpen zijn de heetste van deze zomer. Denk maar even aan de zwierige bewegingen van je broek als je over straat flaneert. En als extra bonus: de lekker wild fladderende pijpen vestigen ook de aandacht op je pumps!

Spannende maxi-jurken

De maxi-jurk is terug! Als de zomer van 2021 echt warm wordt dan hoef jij niet te smelten in een veel te dikke laag kleren. De maxi-jurk is het toppunt van weelderige elegantie en houdt je tegelijkertijd heerlijk koel op de warmste dagen van augustus. De stoffen van de maxi-jurken van 2021 zijn niet alleen koel, maar ook uitgewerkt met prachtige kleuren, oogstrelende motieven en uitbundige versiersels. En sommige modellen van webwinkel https://www.na-kd.com/nl laten trouwens op subtiele plekken het licht door – spannend! Voel je een koningin met deze luxe en tijdloze jurken.

Beetje bloot

Bloot mag weer: na alle corona-ellende ben je er natuurlijk aan toe om te flirten, jezelf te showen en de interesse van andere leuke mensen te wekken. Kies dus voor kledingstukken die één van je mooiste lichaamsdelen etaleren. Het leuke van de kledingtrends van 2021 is dat er gaten vallen op onverwachte plekken: uitsparingen in de zij, op de dij of juist op het onderbeen, aan de linker- of de rechterkant van de rug, of asymmetrische ‘venstertjes’ bij je taille of boezem. Wat is jouw favoriete stukje huid? Grote kans dat je een kledingstuk vindt dat net dat deel van je lijf de aandacht geeft die het verdient.

Bewust korsetten dragen

Lang geleden werd het populair, toen werd het camp en toen verdween het. En nu is het weer terug: het korset heeft zijn oorsprong in Victoriaanse opvattingen over de beste look voor het vrouwenlichaam. 100 jaar later zijn we vrijgevochten en dragen we korsetten als extreem mode-ideaal of als statement tegen vrouwenonderdrukking. Moderne korsetten zijn dan ook lang niet zo strak en oncomfortabel als vroeger, maar geven je lichaam wel degelijk die aantrekkelijke getailleerde vorm. Beslis zelf maar of je in bent voor deze fashiontrend of dat jij je niet laat insnoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *