De gaafste designs op fotobehang

Ben jij fan van krachtige designs? Dan kennen we een leuke nieuwe manier om jouw kamers een decor te geven dat jou bevalt. Fotobehang is prachtig bedrukt behang in hoge resolutie, waarmee je snel een ongelofelijk mooie achtergrond aan je ruimtes toevoegt. De website wallpassion.eu heeft een groot assortiment fotobehang en dit zijn hun interessantste designs.

Blue linen texture fabric wavy

Fotobehang van geribbeld linnen in een aantrekkelijke blauwe kleur. Hiermee lijkt je hele kamer in één klap zacht en warm. Zonder dat je veel geld kwijt bent aan een enorme lap écht textiel!

No bikes please

Dit grappige en abstracte fotobehang van wallpassion.eu verandert je muur in een fietsenkelder. Ribbelig blank verzinkt metaal – je moet er van houden, maar misschien ben jij net de persoon voor wie dit behang ontworpen is.

Popcorn background Caramel sweet corn Cinema snack

Ook dit behang is hilarisch. Loop de kamer in en je kijkt een gigantische zak reusachtige popcorn in. Een geweldig designbehang voor in je filmkamer! Het enige risico is dat je er regelmatig trek in iets lekkers zal krijgen…

Abstract Oil Painting Texture

Hou je van woeste vegen en kleuren? Dan is dit enorme detail van een olieverfschilderij een geweldige backdrop voor jouw woon- of slaapkamer. En je hoeft niet met de verfkwast in de weer te gaan – alleen met de behangkwast.

Abstract graphic pattern

Moeilijk te omschrijven, dit fotobehang! Het lijkt op een verzameling parasols in aantrekkelijke, primaire kleuren. En ook een beetje op meloen- en sinaasappelpartjes. Weet je, dat is het leuke van abstracte designs – iedereen ziet er iets anders in!

Mud

Stucwerk is populair omdat het een ruimtelijk effect aan een platte muur toevoegt. Het nadeel is dat stucwerk flink wat materiaal en werk kan kosten. Die problemen heb je niet met dit behang met gigantische vegen witte, vloeiende modder erop geprint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *